دات نت نیوک
پرجم و شعار سال جمهوری اسلامی ایران - دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شوشتر

مرکز آموزشی درمانی الهادی (ع)

تاریخ ایجاد: تعداد بازدید: 68 تعداد نظرات ارسالی: 0 نویسنده: bazrchin_m
دسترسی به بانک اطلاعات UpToDate در سطح دانشکده

به اطلاع کلیه همکاران و دانشجویان محترم می رساند که؛ دسترسی به پایگاه اطلاعاتی "upToDate" از طریق شبکه داخلی دانشکده با استفاده از آدرس utdo.ir برقرار گردید.

در پایگاه" UpToDate "بیش از 75 هزار متن تصویر و بیش از 250 هزار منبع فراهم شده است . و یک پایگاه اطلاعات دارویی می باشد. همچنین  پیوندهایی به چکیده های مدلاین نیز ارائه می دهد.
یادآور می شود که؛ UpToDat بیش از 7300 زمینه موضوعی را در 13 تخصص علوم پزشکی پوشش میدهد که عبارت است از :

کلیه/ گوارش و کبد / اعصاب / خونشناسی/ سرطان / بیماری های عفونی / ریه،  حساسیتها و ایمنی‌شناسی / اطفال/ روماتولوژی / زنان و زایمان و بهداشت زنان / غدد درونریز /قلب و عروق / طب خانواده و اورژانس، مراقبتهای اولیه پرستاران.

دسترسی به بانک اطلاعات UpToDate در سطح دانشکده